9 Nisan 2008 Çarşamba

Ölümüne O gece Bu sene

Olamazdı olmamalıydı , bu takım mağlup Bolu'da mağlup olmamalıydı .Bu mağlubiyetle bir anda 8. sıraya kadar gerilemiş ardarda deplasmandaki kötü sonuçlar ikinci yarıdaki çıkışımızı tuzla buz etmişti .Okyanusları aşan bu takım derede çırpınmaya başlamıştı ki yönetimimiz bir değişiklik zamanın geldiğini uygun gördü ve çok iyi bir insan olan ve bizlerin kalbini kazanan Engin İpekoğlu ile yolları ayırdı.Kendisine yürekten başarılar dilerim.

Hemen boşalan teknik direktörlük koltuğuna bir zamanlar anlaşıp kısa sürede ayrılan Reha Kapsal hoca getirildi.Yeni bir hocadan daha ilk maç birşey beklemek hayal olurdu zaten bunu kendiside söylemişti açıklamalarında.Neyse gelelim maça ; hemen başlangıçta Sedat Yılmaz'ın köşe yazısında okuduğumu söylemek istiyorum , futbolcular otele yerleştikten sonra Reha hoca hepsine birer zarf uzatmış , zarfın içinde de Elazığspor ile ilgili istatistik ve önemli detaylar yer alıyormuş.Bu gerçekten çok önemli bir nokta .Maçı tv vermiyordu ve yine radyonun eline düşmüştük malesef .Maç seyircisiz ama Elazığlı gazeteciler yaptıkları tezahüratlarla seyirciyi aratmıyorlardı.Elazığ kümede kalmak için çıkış arıyor biz ise ilk 6 da kalmak istiyorduk . İki tarafta etkili olamayınca maç başladığı gibi bitiyordu sadece Elazığsporun direkten dönen bir topu ve bizim gördüğümüz kırmızı kart maçtan arta kalıyordu.

3 hafta önce girdiğimiz korku tünelinin artık sonu gözüküyordu Antep belediye maçıyla tünelden çıkacağız iyi veya kötü son bizim elimizde .Farkı için zaman lazım diyordu Reha hoca biz bu farkı bu maçta azda olsa görmek istiyoruz hocam biz bu yola baş koyduk .5 final maçı o gece bu sene nin kaderini belirleyecek . İNANIYORUZ GÜVENİYORUZ futbolcular hep bir ağızdan :
ÖLÜMÜNE O GECE BU SENE.

1 yorum:

gürkan dedi ki...

www.selindemiratar.tr.cx bekleriz