31 Mart 2008 Pazartesi

O gece bu sene2

Aklımızda hala Olcan'ın Antalya'da uzatmalarda attığı gol , kulaklarımızda da o golden sonraki müthiş ''gol'' diye bağıran Çarşı'nın sesi vardı.Futbolcuların Antalyadaki kazanma hırsıyla Boluspor maçını mutlaka 3 puanla kapatır diye umuyorduk.Bizim hep arkalarında olduğumuzu antremanlarına gidip bir kez daha gösterdik.

Takımdaki hava yine iyiydi üstelik maçta seyircisizdi .4 maçlık deplasman serisinin ikinci maçında dezavantajın avantaja dönüşeceği bir maçtı.Daha önce canlı yayın vereceğini açıklayan yayıncı kuruluşunda maçı vermeyeceğini öğrenince moralimiz bozuldu.Neyse dedik olur böyle vakalar açtık bolufm'i skor sitelerini başladık takibe. Bolufm spikeri top Boluya gelince coşuyor bize gelince sanki maç oynanmıyor gibi maçı anlatıyordu.İlk yarı golsüz bitti ikinci yarı başladı ve golü yedik .Zaten golü yemişiz üstüne bide Bolufm spikeri bize Karşıyakspor demesin mi , gelde kendini kaybetme .Hemen herşeyi kapattım maç sonucunu öğrenirim artık dedim.Televizyonda maçı 1-1 görünce en azından yenilmedik dedim.Sonra bir canlı bağlantı gerçekleştirildi ve bağlanan kişi : '' evet şu an maç bera.,? ve gol oldu malesef 2-1 bitti dedi .'' .Yine son dakika faciası yine giden puanlar diye kendi kendimi yedim.Diğer rakiplerimizin puan aldığı haftada puan alamayınca ilk 6 'dan da çıkmış olduk.

Haftalar sonra ilk 6 dan çıktık ve önümüzde yine seyircisiz Elazığspor maçı var .2 deplasmandan 1 puan ve yine iki deplasman var onlardan alacağımız 6 puan bizi bekliyor haydi KaFsinKaF at golleri çoştur bizleri .Her zaman dediğimiz gibi YİNE O gece Bu Sene...

1 yorum:

gürkan dedi ki...

http://www.selindemiratar.tr.cx